Plahotniuc: Frații Țopa au pierdut procesul

Plahotniuc: Frații Țopa au pierdut procesul

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, susține că o instanță din Olanda i-a dat cîștig de cauză într-un litigiu de judecată cu frații Victor și Viorel Țopa, notează Noi.md.

Democratul afirmă că timp de mulți ani, în spațiul public s-au vehiculat informații false precum că cei doi oameni afaceri ar fi fost deposedați ilegal de acțiunile „Victoriabank”.

„M-au acuzat pe mine, au ajuns să-l acuze și pe Președintele Parlamentului, pe colegi din PD, au ajuns pînă la a merge în Olanda și a ne da în judecată. Spuneam cîndva, într-un interviu, că las timpul să-și facă treaba și adevărul să iasă la lumină. A venit timpul și două decizii ale unei Judecătorii din Amsterdam au confirmat că acuzațiile formulate de Țopa în legătură cu așa-zisul «atac raider» de la Victoriabank, sînt neîntemeiate și lipsite de probe”, a comentat astăzi Plahotniuc.

Potrivit liderului PD, o instanță din Olanda a examinat solicitările formulate de frații Țopa împotriva companiei OTIV Prime Holding și le-a respins ca fiind neîntemeiate.

„Chiar zilele trecute, pe 8 martie, a fost pronunțată a doua decizie a judecătorilor, care spune clar că acuzațiile lor sînt nejustificate și lipsite de probe! Mai exact, au pierdut procesul pe care chiar ei l-au intentat în plină campanie electorală la alegerile din 2014. Marele mit al modului în care ei ar fi fost «victime» ale unui «atac raider»  la Victoriabank a căzut și, odată cu el și alte minciuni. Timpul va lămuri și alte acuzații false promovate chiar și în prezent în spațiul public”, a adăugat Vlad Plahotniuc.
 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu21 comentari

Jorik 21 mar. 23:21

Тот факт что братья Цопа являются ворами, ни коем образом не оправдывает деяния Плахиша, у него грехов также предостаточно. На мой взгляд это 2 мафиозных клана которые воюют между собой, разница в том что один клан у власти, а второй в бегах.

ALA 17 mar. 17:43

ORI CE ADEVARO SA IEASA LA INVEALA MAI TIRZIU ORI MAI DEVREME ,DA LA LUME NU LE ESTE MAI USOR,XOTII SINT XOTI.OSA RAMINETI IN ISTORIE NUMAI DE RAU .SA VA DEA DOMNUL NUMAI BANI IN REST NIMIC .

Кучей бабла, добрым словом и 17 mar. 09:56

пистолетом можно уговорить любого человека.

Valera 16 mar. 19:37

In Olanda toti sint narcomani si poponari, si mai vrei de la dinsii dreptate?

HURMUZACHI@MAIL.RU 16 mar. 19:05

DUPĂ ÎNTOARCEREA BUZUNARILOR FRAȚILOR ȚOPA, FOSTULUI DIRECTOR ,, VICTORIEA BANC,, ȚURCANU, A VENIT RÎNDUL LUI TALMACI. AȘA-I ÎN LUMEA HOȚILOR, CARE PE CARE .... ! ! ! PÎNĂ CÎND PLAHOTNIUC ESTE MAI , MAI...

Vera 16 mar. 09:15

Vasile 15 мар. 20:43
Adevarul mereu iese la suprafat. Mi i jale de cetatenii care in 6 ani au ajuns sa creada toate minciunile Topilor scoase prin JTV, Nastasi, Hadirca, maie Sandu si tot asa mai departe
............Василе, а может это minciunile Плахи?! Где доказательства, кто их видел? Будем верить на слово сутенеру и бандиту?

PM 16 mar. 08:53

и все-таки, а кто был основателем банка "Виктория" и кто из пайщиков был замечен при его регистрации и становлении ?!

VICTORIABANK - Первый Коммерческий Банк в Молдове, который положил начало процессу развития банковской системы в Молдове еще с 22 декабря 1989, - и в качестве кого в те далекие времена был некто Плахотнюк - нынешний меценат и партийный "координатор"!?
И еще не менее странно, что это за конвертация валют в этом банке установлена даже на сегодняшний день и кто этим занимается в этом коммерческом банке
иностранную валюту продают дешевле, чем покупают ..из расчета за 100мдЛ

Валюта Купля Продажа

EUR 4.78 4.71
USD 5.07 5.02
RUB 22.99 21.51
RON 309.60 294.12
UAH 200.00 126.58

Кто-то может объяснить "логику" сегодняшних торгашей-банкиров ?!

ion 16 mar. 08:21

minciuni de ale lui Plaha...

Sandu 16 mar. 06:49

Procesul ramane. Atacurile rider au fost copnfirmate. Pur si simplu entitatea olandeza nu poate sa se implice in pasalacul lui Plaha. Asa ca minciunile lui Plaha, individul salbatic cu pufuSHORe pe botiSHORe au picioare de girafa.

Vova 16 mar. 06:14

Reacţia lui Plahotniuc, la ameninţările lui Năstase cu proteste masive contra votuliu uninominal. Şi răspunsul la întrebarea: " Cui îi convinabil, legea despre votul uninominal". Ca şi alegerea de cître popor a Preşedintelui, nu a înlăturat bandiţii de la cîrma statului, aşa şi votul uninominal, îi vor păstra pe bandiţi la cîrma statului. DACĂ POPORUL DOREŞTE ŞI MAI DEPARTE ACEST LUCRU, SĂ SPUE ACEASTA LA REFERENDUM!!!

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load