Plahotniuc: Frații Țopa au pierdut procesul

Plahotniuc: Frații Țopa au pierdut procesul

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, susține că o instanță din Olanda i-a dat cîștig de cauză într-un litigiu de judecată cu frații Victor și Viorel Țopa, notează Noi.md.

Democratul afirmă că timp de mulți ani, în spațiul public s-au vehiculat informații false precum că cei doi oameni afaceri ar fi fost deposedați ilegal de acțiunile „Victoriabank”.

„M-au acuzat pe mine, au ajuns să-l acuze și pe Președintele Parlamentului, pe colegi din PD, au ajuns pînă la a merge în Olanda și a ne da în judecată. Spuneam cîndva, într-un interviu, că las timpul să-și facă treaba și adevărul să iasă la lumină. A venit timpul și două decizii ale unei Judecătorii din Amsterdam au confirmat că acuzațiile formulate de Țopa în legătură cu așa-zisul «atac raider» de la Victoriabank, sînt neîntemeiate și lipsite de probe”, a comentat astăzi Plahotniuc.

Potrivit liderului PD, o instanță din Olanda a examinat solicitările formulate de frații Țopa împotriva companiei OTIV Prime Holding și le-a respins ca fiind neîntemeiate.

„Chiar zilele trecute, pe 8 martie, a fost pronunțată a doua decizie a judecătorilor, care spune clar că acuzațiile lor sînt nejustificate și lipsite de probe! Mai exact, au pierdut procesul pe care chiar ei l-au intentat în plină campanie electorală la alegerile din 2014. Marele mit al modului în care ei ar fi fost «victime» ale unui «atac raider»  la Victoriabank a căzut și, odată cu el și alte minciuni. Timpul va lămuri și alte acuzații false promovate chiar și în prezent în spațiul public”, a adăugat Vlad Plahotniuc.
 

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu21 comentari

lina 15 mar. 19:08

А кто ж тебе верит ещё?

Сухов 15 mar. 19:19

Вор вора разоблачает , А В ПОГОВОРКЕ ВОРОН ВОРОНУ ГЛАЗ НЕ ВЫКЛЮЕТ . А вот наш еще как выклюет.

провинциалка 15 mar. 19:48

уже даже голландские счета пошли в ход - неплохо!
кто следующий истец и в какой стороне - еще интереснее...наверянка скоро и прибалтийские поистощатся и "гри горшины" всех мастей тоже начнут суеться ! :)

Mircea 15 mar. 20:09

Начнем с того что эти Цопа не братья и даже не родственники.

în şantaj, atât cererea cât şi oferta au aceeaşi s 15 mar. 20:17

Olanda ca şi UE are nevoie nu sa dea dreptate ci sa mentina la conducere oameni care pot fi controlati şi şantajati.

miroslav 15 mar. 20:18

deci, balabolii din opozitie, trebuie sa se apuce de maini, si sa iasa in direct la jurnalTV si sa-si ceara scuze de la Plahotniuc))) iata asta o sa fie vesel!

Hariton 15 mar. 20:42

S-a ars toată gașca lui Țopa ))) Și când te gândești că procesul de judecată a avut loc în Olanda, dar nu undeva țările în curs de dezvoltare, atunci da, n-ai ce mai spune. Țopa a pierdut lupta cu politica, de asta ar fi bine să-l scoată pe finul său, Andrei Năstase din politică.

Vasile 15 mar. 20:43

Adevarul mereu iese la suprafat. Mi i jale de cetatenii care in 6 ani au ajuns sa creada toate minciunile Topilor scoase prin JTV, Nastasi, Hadirca, maie Sandu si tot asa mai deprte

Ion Ceban 15 mar. 21:25

O fujit în Europa,
Unul doctor , altul popă.

Subiectul 90 15 mar. 21:40

Какое это враньё, есть же документ где показано решение суда. Так что, Плахотнюк ещё раз переиграл Цоп.

captcha

Întrebarea zilei Toate

load

PRIVESC EU

privesceu