X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ionela Țăruș a dansat la concertul Deliei! Impresiile tinerei artiste

15 mar. 2017,, 10:58   Showbiz
2100 0

După ce a participat la mai multe show-uri de talente, Ionela Țăruș a fost observată și de vedetele din România. Recent, Delia a invitat-o pe tînăra dansatoare să apară pe scenă, în cadrul concertului Psihedelia.

“Am fost invitată să particip la acest concert, ceea ce m-a uimit și în același timp m-a bucurat foarte mult! Mai tîrziu am aflat că producătorii căutau o fetiță care să joace rolul Mini-Deliei. Ei au văzut evoluția mea în emisiunea Next Star și m-au ales pe mine să joc acest rol.”, a declarat Ionela pentru Unica.md.

Cele mai mari emoții le-a avut atunci cînd urma să facă cunoștință cu interpreta din România.

“După ce am cunoscut-o, am înțeles că este prietenoasă, deschisă și am comunicat liber cu ea. I-am spus că este o onoare pentru mine să dansez cu ea, iar ea la rîndul ei mi-a spus că este o plăcere și pentru ea. Aceste cuvinte mi-au dat puteri, m-au încurajat și am reușit să depășesc toate emoțiile.”,a adăugat dansatoarea.

A fost un show grandios, în care au fost mai mulți invitați din România, Franța, SUA și Canada, care au participat la diferite concursuri de talente. Timp de 3 zile, au fost 3 concerte.

“Eu am evoluat la piesa “Cine m-a făcut om mare”, iar la finalul piesei Delia a spus: „Mulțumesc Ionela, mulțumesc copilărie!!!”

Sora mea, Carolina a venit să mă susțină, dar fiind în culise, i s-a propus și ei să participe în doua numere, în figurație. Ea a acceptat și a avut la fel emoții deosebite! Sper să mai am ocazii să evoluez în Romînia alături de Delia, pentru că a fost o experiență unică, pe care nu o voi uita niciodată!”, a menționat Ionela.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?