Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Mazda a prezentat la Geneva trei modele

14 mar. 2017,, 18:43   Ştiri Auto
2165 0
La cel de-al 87-lea Salon Auto Internațional din Geneva a avut loc debutul european al noului crossover Mazda CX-5 și a versiunilor reînnoiteMazda CX-3 și Mazda2.
În cei 6 ani după premiera prototipului primului СХ-5, conceptul Minagi, crossoverul a devenit cel mai popular model Mazda în Europa. Designul generației a doua CX-5 prezintă o nouă citire a filozofiei «KODO – spiritul mișcării»: aspectul automobilului este laconic, dar strălucit. Noua culoare intensă a caroseriei Soul Red Crystal subliniază luxul modelului.

Generația a doua СХ-5 este creată în conformitate cu filozofia orientării spre om și oferă o nouă dimensiune a satisfacției șofatului Jinba Ittai. Interiorul Mazda CX-5 are concomitent un aspect simplu și unul de lux: specialiștii Mazda au atras o deosebită atenție calității confecționării detaliilor salonului. Un confort suplimentar este asigurat de noile scaune și suspensia îmbunătățită, care reduce la minim vibrațiile și zgomotul. Concomitent, sistemul G-Vectoring Control (GVC) sporește confortul în timpul călătoriei, dar și manevrabilitatea, și securitatea. Pentru comoditatea șoferului, au fost elaborate ecrane mai bune, inclusiv noul display de proiectare pe parbriz , – unul dintre primele în clasa dată.

Aceste elemente exprimă esența noii concepții a brandului în Europa, – Drive Together. În conformitate cu aceasta au fost create noile versiuni Mazda CX-3 și Mazda2. Modelele sunt dotate cu sistemul-standard GVC și un pachet extins de tehnologii ale securității active i-ACTIVSENSE, inclusiv farurile LED adaptate (ALH). Printre noutăți vom mai numi noul design al volanului, calitatea mai bună a imaginilor de pe display (ecrane de proiecție full-color), izolarea fonică și confortul la rulare. Versiunile reînnoite Mazda CX-3 și Mazda2 vor apărea pe piața Europei în primăvara lui 2017, noul Mazda CX-5 – la începutul verii 2017.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?