X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Declarație: PL nu mai ”pupă” pragul electoral în 2018

14 mar. 2017,, 10:17   Politică
3463 2

Activistul civic, Valeriu Pașa, crede că PL nu mai are nicio șansă la alegerile parlamentare din 2018, indiferent dacă se schimbă sau nu sistemul electoral.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

Mihai Ghimpu este suficient de rațional încît să își dea seama că niciun sistem electoral nu-l mai salvează pe el și partidul lui la alegerile din 2018. Este o trădare, o bătaie de joc. Principalul vinovat nici măcar nu este Mihai Ghimpu, ci Dorin Chirtoacă și asta e trist. Este opinia mea”, a explicat invitatul.

Potrivit lui Valeriu Pașa, acum nimc nu îl mai poate ajuta pe liberalul Mihai Ghimpu să ajungă în viitorul Legislativ.

”Mihai Ghimpu nu mai pupă pragul electoral. Nimic nu îl mai ajută, nici măcar uninominalul. El personal are un raiting negativ care îl depășește și pe cel al dlui Plahotniuc, în unele sondaje. Asta trebuie să poți”, a menționat activistul civic.

Invitatul nu înțelege de ce liderul PL se opune votului uninominal de vreme ce liderul PD are multe instrumente ca să îl facă să susțină inițiativa.

”La un semn al dlui Plahotniuc, dl Chirtoacă are de stat în închisoare mai mult decît speranța de viață pentru tot ce s-a întîmplat în Chișinău în ultimii ani cu semnătura primarului. Acesta nu este șantaj, ci remunerare. Faptul că semușamalizează anumite cazuri nu înseamnă șantaj”, a conchis Valeriu Pașa.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?