X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Slusari nu mai este președinte al UniAgroProtect. Cine i-a luat locul

13 mar. 2017,, 15:30   Economie
2859 0

Alexandru Slusari nu mai este președinte al UniAgroProtect. Vineri, 10 martie, a avut loc sedința Consiliului de directori al Asociației, la care a fost acceptată demisia acestuia. Anunțul a fost făcut de Alexandru Slusari. Totodată, Consiliul a ales unanim în calitate de nou președinte al organizației pe Valeriu Mironescu.

Valeriu Mironescu a mai deținut anterior funcția de director al unei Asociații agricole. Pe timpul guvernului condus de Vasile Tarlev, Mironescu a deținut funcția de director al Agenţiei agroindustriale „Moldova-Vin”, pînă în 2008, cînd a fost numit în funcția de director al Agenției Agricole pentru Supraveghere Sanitară și Control Semincer.

Bani.md amintește că în luna noiembrie 2016, Alexandru Slusari, a depus a doua oară cererea de demisie, după ce prima cerere, depusă în luna martie a anului trecut, a fost respinsă după două ore de dezbateri în cadrul şedinţei asociaţiei.

„Am avut o întîlnire bună a Consiliului UniAgroProtect. Am depus cerere de demisie. Consiliul a luat act de declaraţia mea. Înainte de Adunarea Generală vom căuta un succesor”, a menţionat Alexandru Slusari.

Anterior, Alexandru Slusari, care este şi vicepreşedinte al Platformei Demnitate şi Adevăr, a declarat că decizia de a-şi da demisia a fost provocată de presiunile indirecte la care a fost supus după învestirea Guvernului Filip.

Alexandru Slusari susţinea că din cauza presiunilor asupra sa are de suferit întreaga asociaţie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?