X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Ivanka Trump a importat în SUA 53 de tone de mărfuri din China

13 mar. 2017,, 22:00   Externe
2469 0

Din ziua alegerilor prezidențiale în SUA, compania pe care o deține Ivanka Trump a importat în SUA 53,5 tone de mărfuri chineze.

Despre aceasta informează The Independent făcînd trimitere la o investigație jurnalistică realizată de Agence France-Presse.

Experții au reușit să stabilească că din data de 8 noiembrie pînă pe 26 februarie, prin vama americană au trecut 82 de camioane ale companiei, pe care o deține Ivanka: acestea conțineau două tone de bluze din poliester, 1,6 tone de portmonee din piele de vită și 23 de tone de încălțăminte. Toate aceste mărfuri au fost produse la fabricile chineze a trei companii americane, care dețin licență de producere și pe care le deține Ivanka Trump: G-Ill, Mondani Handbags и Marc Fisher Footwear.

Tatăl acesteia este președintele SUA, Donald Trump, care la ceremonia de inaugurare, ce a avut loc pe 20 ianuarie, a spus următoarele: ”Noi vom respecta cu strictețe două reguli simple: cumpără ceea ce este american” și ”angajează americani”. El a criticat, în repetate rînduri companiile care cumpără mărfuri de peste hotare.

Pe 24 octombrie s-a aflat că în Statele Unite ale Americii a apărut o mișcare care boicotează produsele companiilor, pe care le deține Ivanka, pe fundalul protestului împotriva declarațiilor sexiste ale tatălui său. Părtașii acestei mișcări s-au consolidat sub hashtag-ul #GrabYourWallet.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?