Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Victoria deplină a lui Gațcan: Ibrahimovici zdrobit! (VIDEO)

10 mar. 2017,, 11:10   Sport
6252 0

Alexandru Gațcan a jucat în componența Clubului ”Rostov” toate cele 90 de minute ale meciul împotriva ”Manchester United” (MU).


Fotbalistul selecționatei naționale a Moldovei, Gațcan, care este căpitanul echipei ”Rostov”, pentru prima dată în cariera sa a jucat într-un meci din optimile de finală a Ligii Europei (LE), care s-a desfășurat în seara zilei de 9 martie, la Rostov pe Don, transmite NOI.md.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 1:1, iar ”Rostov”, în pofida prognozelor pesimiste ale experților, au șanse să-i bată pe cei de la ”MU” în meciul de răspuns și să se califice în pătrimile de finală a LE. Antrenorul principal al ”MU”, Jose Maurinho, a adus la meciul împotriva ”Rostov” cea mai puternică componență a cubului său, ceea ce i-a determinat pe stăpînii terenului să fie mult mai duri în raport cu concurenții lor. Erou al unui asemenea moment a fost, Alexandru Gațcan, originar din Moldova, care în minutul al 25-lea a executat un fault împotriva renumitului atacant al ”MU” Zlatan Ibrahimovici, lăsîndu-l lat la pămînt.



Legionarul moldovean de la ”Rostov” a jucat pînă la finalul meciului, însă din cauza a două cartonașe galbene, primite în timpul meciurilor anterioare ale Ligii Europei, el va fi nevoit să nu participe la meciul de răspuns, care se va juca la Manchester, pe 16 martie. Încă trei parteneri de echipă a lui Gațcan s-au ales cu cartonașe galbene, inclusiv, autorul singurului gol în poarta ”MU”, Alexandr Buharov, iar fotbalistul Zlatan Ibrahimovic a transmis o pasă rezultativă care a nimerit în poarta ”Rostov”.

În Liga Europei au mai rămas încă șapte meciuri pentru optimile de finală. Cel mai rezultativ a fost meciul dintre Cluburile din Belgia ”Gent” și ”Genk”. Au fost înscrise șapte goluri, cinci dintre care le-au revenit fotbaliștilor de la ”Genk”. ”Lion” și ”Roma”, în alt meci și-au marcat reciproc unii altora în porți șase goluri. Victoria a fost de partea Clubului din sudul Franței, care s-a remarcat de patru ori. În două meciuri, echipele s-au despărțit la egalitate. ”Schalke 04” și ”Borussia” din Mönchengladbach, de asemenea, ” Olympiacos” și ” Beşiktaş” au înscris în poarta concurenților cîte un gol.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?