Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

CMC în derută

19 apr. 2013,, 15:08   Societate
5517 0
Foto : noi.md
Scindarea Partidului Liberal ar putea afecta într-o măsură oarecare buna activitate a Consiliului municipal Chișinău. De această părere sînt reprezentanții unor partide majoritare din cadrul CMC.

Solicitați de NOI.md, președinții fracțiunilor PLDM și PCRM din CMC au specificat că neînțelegerile apărute în ultima perioadă între membrii Partidului Liberal ar putea afecta în viitor votarea proiectelor de decizie în cadrul ședinței CMC.

”Noi, ce-i drept, n-am votat taxele locale și nici bugetul, dar, după cum se vede, modificări vor avea loc. Foarte mult depinde de decizia luată la nivel central. Vor fi schimbări, cu siguranță. Această problemă va ieși în evidență la următoarea ședință a CMC”, a precizat președintele fracțiunii PCRM din CMC, Boris Golovin.

O părere similară a putut fi sesizată și din discuția cu președintele fracțiunii PLDM din CMC, Ghenadie Dumanschi. ”Eu nu vreau să comentez problemele altor partide, cum o fac alți colegi. Rămîne de văzut ce se va întîmpla la următoarea ședință a CMC”, a specificat acesta.

Președintele fracțiunii liberale din CMC, Ion Gabura, n-a fost de găsit pentru a comenta riscul la care este supusă activitatea Consiliului municipal Chișinău.

Amintim că, recent, șapte deputaţi, în frunte cu Ion Hadârcă, mai mulţi miniştri şi viceminiştri liberali, precum şi lideri locali, l-au acuzat pe liderul PL, Mihai Ghimpu, de autoritarism. Aceștia au solicitat public înlocuirea lui la şefia formaţiunii cu Dorin Chirtoacă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?