Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Pozele confirmă! Motivul suicidului celor doi tineri, ar fi un joc fatal de pe internet

9 mar. 2017,, 22:41   Societate
15511 0

Tragedia care a avut loc în noaptea de 8 martie a zguduit o țară întreagă. Cei doi minori care s-au sinucis arucîndu-se de pe o clădire cu 18 etaje din Chișinău, erau activi pe rețelele de socializare unde postau destul de des mesaje și poze cel puțin ciudate în care subiectul suicidului era la ordinea zilei.


UNIMEDIA a analizat profilul celor 2 tineri și din păcate, chiar dacă sînt zeci de mesaje care prevesteau parcă tragedia ce avea să se întâmple, nimeni dintre prietenii tinerilor nu s-a întrebat vreodată de ce fac acest lucru. Această postare se dorește a fi un semnal de alarmă pentru un fenomen cu care din păcate, se confruntă se pare tot mai mulți tineri.

Pentru că erau ambii dansatori, ultima postare făcută pe instagram a fost un video în care dansează, acesta este însoțit de hashtag-ul #Bye, ceea ce înseamnă „pa/pe curînd”. Fiecare astfel de postare a fost apreziata de zeci de ori și nimeni dintre prieteni se pare că nu a comentat aceste mesaje sinsitre.

Potrivit oamenilor legii, nu a fost stabilită exactcauza sinuciderii. Nu este exclus că ar fi vorba de un joc fatal, de care se scrie că ar fi luat viața a peste o sută de copii din Federația Rusă, Ucraina și regiunea transnistreană.

Ultimile imagini publicate de Ilie, tînărul în vîrstă de 16 ani, sînt însoțite de hashtag-urile #goodbye, #suicide #nonsens, #transformation, #lucifer, hashtag-uri cu conotație negativă care dau de gîndit. Acest mesaj a fost apreciat de 71 de oameni și niciun comentariu.

Totodată, atît pe contul băiatului, cît și al fetei, sînt publicate imagini de pe acoperișul unor clădiri înalte în ipostaze extrem de periculoase. Mai mult ca atît, printre cei care îi urmăresc pe Instagram, au comentat fotografiile publicate cu „Синие киты” (în traducere, „Balene albastre”).Potrivit unor prieteni de-ai tinerilor, cei doi învățau în licee diferite și practicau împreună dansul. Printre adolescenți se dicută despre faptul că unul dintre cei doi tineri practicau acest joc, însă nu se știe sigur cine. Ilie este caracterizat ca un băiat plin de viață, prietenos și sociabil, pe când Mihaela era văzută ca o adolescentă tăcută și închisă în sine.

Doi tineri și-au pierdit viața după ce s-au aruncat în gol de pe o clădire cu 18 etaje din Chișinău. Totul s-a întîmplat în noaptea de 8 martie, în sectorul Botanica din Chișinău, în jurul orei 2:00. Băiatul în vîrstă de 16 ani și fata de 15 au lăsat un bilet de adio.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?