Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3994

DETALII în cazul copilului de patru ani care a căzut de la etajul şase

9 mar. 2017,, 16:26   Capitala
4829 0

Un copil de patru ani, lăsat singur acasă, a supravieţuit ca prin minune, după ce a căzut de la etajul șase al unui bloc din Capitală. Minorul a fost transportat la spital cu multiple răni la cap și contuzia organelor interne.

Potrivit medicilor, starea lui este gravă, dar stabilă. Părinţii copilului riscă pînă la doi ani de închisoare.

Incidentul a avut loc noaptea trecută pe strada Socoleni din sectorul Rîșcani al Capitalei. Ambulanța a fost anunțată de un bărbat, care a văzut copilul care zăcea lîngă masa peste care căzuse.

Imediat, la fața locului s-a deplasat și un echipaj de poliţie. Oamenii legii au găsit-o pe mama minorului după aproximativ două ore de căutări.

Mama micuţului le-a zis poliţiştilor că a fost la magazin pentru cîteva minute. Ea însă nu a putut să le explice de ce a lipsit tocmai două ore.

Copilul a fost internat la Spitalul municipal "Valentin Ignatenco". Medicii spun că micuțul a avut mare noroc că a rămas în viață.

"În urma acestui incident s-a ales cu contuzie a organelor abdominale. A fost internat în secția de reanimare la terapia intensivă. Acum deja a fost transportat în secția de neurochirurgie și traume asociate. Starea lui este gravă, dar stabilă. Mama deocamdată nu s-a prezentat la spital", a declarat ofițerul de presă al IMSP "V. Ignatenco", Tatiana Stoicev.

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal. Părinţii copilului riscă amendă de pînă la 28.000 de lei sau pînă la doi ani de închisoare.

"Copilul se afla de unul singur în apartament, părinții au ieșit din apartament cu niște prieteni și au plecat pînă la magazin. Asta din primele declarații care le-a făcut mama la fața locului. Urmează să fie audiați părinții, martorii care au făcut apelul la salvare și la poliție", a declarat ofiţerul de presă al IGP,

Sîmbăta trecută, un caz similar a avut loc în Capitală, cînd un copil de 1 an și 8 luni a căzut de la etajul 3 al unui bloc. Micuţul, care a suferit cîteva intervenții chirurgicale la mîini, se află încă internat în stare de șoc în secția de reanimare a spitalului "Valentin Ignatenco" din Capitală.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?