Indemnizațiile pentru persoanele participante la protestul din 7 aprilie 2009, amînate

Indemnizațiile pentru persoanele participante la protestul din 7 aprilie 2009, amînate

Update 15:50: Proiectul privind acordarea indemnizațiilor persoanelor care au avut de suferit în urma evenimentelor din 7 aprilie 2009, propus de Ministerul Justiției, amînat pentru următoarea ședință a Guvernului.


Update 14.00: În acest an o singură persoană va beneficia de indemnizație în legătură cu protestele din 7 aprilie 2009.

Acest lucru se va întîmpla și din motivul că a fost depusă doar o singură cerere în acest sens, informează NOI.md.

Astfel, la adresa Comisiei guvernamentale pentru identificarea persoanelor civile și colaboratorilor organelor de drept care au avut de suferit în urma evenimentelor din 7 aprilie 2009 și recuperarea prejudiciului cauzat acestora, a parvenit doar cerea din partea lui Victor Bulgar.

Semnatarul susține că a fost reținut pe data de 7 spre 8 aprilie 2009, fiind agresat fizic de către angajații organelor de poliție. În urma loviturilor primite, Victor Bulgar a avut de suferit și o intervenție chirurgicală.
Persoana în cauză va beneficia de 7 mii de lei, cu titlu de ajutor financiar și de o foaie de tratament balneo-sanatorial pentru reabilitare. 

Cheltuielile vor fi acoperite din fondul de rezervă al Guvernului, deoarece în bugetul de stat nu au fost alocate sume în acest scop. 
 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu3 comentari

Capital social: treizeci de arginţi 9 mar. 22:56

Dupa lovitura de stat din aprilie unii au ramas cu coastele rupte, altii cu functii, capital electoral si afaceri cu dobânda.

PM 9 mar. 14:34

Виктор Булгар - получит 7 тыс. леев в качестве финансовой помощи и путевку на реабилитацию ... в лечебно-профилактический санатории...закрытого типа, - за то, что оказал сопротивление правоохранительным органам при защите ГОСУДАРСТВЕННОЙ СОБСТВЕННОСТИ! - какое наказание предусмотрено и в денежном выражении за порчу ГОСУДАРСТВЕННОГО имущества согласно молдавского законодательства, - евросудьи могут сами ознакомиться вместе с "жалобщиком" !!! - у ЕСПЧ явно какие-то извращенные понятия и законы по этому поводу, - их "гуманный" профессионализм и ВСЯ судейская система в сверхсрочном порядке требует незамедлительного .....реформирования !!!

в точку... 9 mar. 14:25

Самым пострадавшим
,,в связи с участием в протестах, произошедших 7 апреля 2009 года" является Влад Филат.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load