Indemnizațiile pentru persoanele participante la protestul din 7 aprilie 2009, amînate

Indemnizațiile pentru persoanele participante la protestul din 7 aprilie 2009, amînate

Update 15:50: Proiectul privind acordarea indemnizațiilor persoanelor care au avut de suferit în urma evenimentelor din 7 aprilie 2009, propus de Ministerul Justiției, amînat pentru următoarea ședință a Guvernului.


Update 14.00: În acest an o singură persoană va beneficia de indemnizație în legătură cu protestele din 7 aprilie 2009.

Acest lucru se va întîmpla și din motivul că a fost depusă doar o singură cerere în acest sens, informează NOI.md.

Astfel, la adresa Comisiei guvernamentale pentru identificarea persoanelor civile și colaboratorilor organelor de drept care au avut de suferit în urma evenimentelor din 7 aprilie 2009 și recuperarea prejudiciului cauzat acestora, a parvenit doar cerea din partea lui Victor Bulgar.

Semnatarul susține că a fost reținut pe data de 7 spre 8 aprilie 2009, fiind agresat fizic de către angajații organelor de poliție. În urma loviturilor primite, Victor Bulgar a avut de suferit și o intervenție chirurgicală.
Persoana în cauză va beneficia de 7 mii de lei, cu titlu de ajutor financiar și de o foaie de tratament balneo-sanatorial pentru reabilitare. 

Cheltuielile vor fi acoperite din fondul de rezervă al Guvernului, deoarece în bugetul de stat nu au fost alocate sume în acest scop. 
 

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu3 comentari

Capital social: treizeci de arginţi 9 mar. 22:56

Dupa lovitura de stat din aprilie unii au ramas cu coastele rupte, altii cu functii, capital electoral si afaceri cu dobânda.

PM 9 mar. 14:34

Виктор Булгар - получит 7 тыс. леев в качестве финансовой помощи и путевку на реабилитацию ... в лечебно-профилактический санатории...закрытого типа, - за то, что оказал сопротивление правоохранительным органам при защите ГОСУДАРСТВЕННОЙ СОБСТВЕННОСТИ! - какое наказание предусмотрено и в денежном выражении за порчу ГОСУДАРСТВЕННОГО имущества согласно молдавского законодательства, - евросудьи могут сами ознакомиться вместе с "жалобщиком" !!! - у ЕСПЧ явно какие-то извращенные понятия и законы по этому поводу, - их "гуманный" профессионализм и ВСЯ судейская система в сверхсрочном порядке требует незамедлительного .....реформирования !!!

в точку... 9 mar. 14:25

Самым пострадавшим
,,в связи с участием в протестах, произошедших 7 апреля 2009 года" является Влад Филат.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load