X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Germania apreciază eforturile de implementare a reformelor în Moldova

9 mar. 2017,, 11:15   Economie
3979 5

Eforturile de implementare a reformelor, asumate de Republica Moldova, prin semnarea Acordului de Asociere sînt apreciate de Germania.

La întrevederea de la Berlin a președintelui Parlamentului, Andrian Candu, ministrul de stat pentru Afaceri Europene, Michael Roth, a încurajat autoritățile să accelereze reformele, chiar dacă acestea sînt, pe alocuri, dureroase pentru oameni.

Președintele Parlamentului a prezentat situația din țară, a reiterat angajamentul autorităților de a implementa reformele pentru modernizarea țării și integrarea ei în Uniunea Europeană. De asemenea, Andrian Candu a mulțumit pentru sprijinul acordat de Germania la nivel bilateral, precum și în cadrul UE.

”Moldova este o țară europeană”, a spus Michael Roth. Potrivit lui, Europa de Est și, în particular Moldova, este o responsabilitate specială pentru Germania. El a opinat că țara noastră va deveni puternică și unificată, dacă va reuși implementînd reformele instituirea unei economii de piața echilibrate social și a unui stat de drept.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?