Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Experții RFG: Revizuirea Acordului de liber schimb cu UE va prejudicia Moldova

9 mar. 2017,, 10:45   Economie
2688 7

Eventuala revizuire a Acordului de liber schimb cu Uniunea Europeană va avea un impact negativ asupra dezvoltării economiei Moldovei.

Acest fapt l-a declarat directorul executiv al Companiei Berlin Economics Ricardo Giucci în cadrul întrevederii de la Berlin cu președintele Parlamentului Moldovei, Andrian Candu, organizată de președintele Forumului Germano-Moldav, Fritz Felgentreu, în comun cu Fundația Friedrich Ebert din Berlin și Dr. Gernot Erler, deputat și coordonator în Bundestag pentru cooperarea cu Rusia și Parteneriatul Estic, relatează NOI.md.

Ricardo Giucci a relatat riscurile de bază care ar putea surveni în cazul oricărei schimbări a cursului politicii externe.

Per ansamblu, în cadrul întrevederii a fost pus în discuție Acordul de Asociere și cel de liber schimb al RM cu UE, chestiunile privind securitatea regională, reformele și dezvoltarea economică.

Spicherul Andrian Candu a asigurat audiența că Guvernul este hotărît să continue parcursul de integrare europeană, în pofida anumitor declarații ale opoziției, care optează, de asemenea, pentru revizuirea Acordului de liber schimb cu UE.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?