Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Detalii în cazul tinerilor care s-au sinucis ţinîndu-se de mînă

9 mar. 2017,, 05:51   Capitala
8906 0

O întîmplare cutremurătoare. Doi adolescenţi au murit după ce s-ar fi aruncat în gol de pe o clădire cu 18 etaje. Tragedia a avut loc noaptea noaptea trecută, în sectorul Botanica al Capitalei.

Totul s-a întîmplat în jurul orei 01:45 de minute, pe bulevardul Traian. Nenorocirea a fost surprinsă de cîțiva tineri care stăteau la balconul de la etajul 13.

În scurt timp la fața locului au intervenit trei echipaje de reacționare operativă, grupa operativă de la Inspectoratul de Poliție Botanica, medicul legist și o ambulanță.

Potrivit şefului serviciului de presă al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, Adrian Jovmir, este vorba de doi minori, de 14, respectiv 15 ani.

Adolescenţii au fost găsiți ținîndu-se de mînă, legaţi cu bandă adezivă. În buzunarul băiatului a fost descoperit un bilețel de adio adresat părinților pe care scria: "Scuzați-ne, nu mai putem trăi așa viață. Îngropați-ne împreună".

Oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivul care i-a făcut pe tineri să ia această decizie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?