X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

OFICIAL. S-a aflat cauza morţii lui George Michael

8 mar. 2017,, 01:30   Externe
3337 0

Cîntărețul George Michael a murit din cauze naturale, a declarat marți un medic legist britanic, la încheierea unei investigații de lungă durată privind decesul pop starului, informează Reuters.

George Michael a murit la vîrsta de 53 de ani, în ziua de Crăciun, în locuința sa din Goring, comitatul Oxfordshire, la vest de Londra. Autopsia inițială a fost neconcludentă și au fost efectuate noi teste. În prezent medicul legist a declarat că nu este nevoie de mai multe cercetări cu privire la moartea cîntărețului, potrivit Agerpres.

"Deoarece există o cauză naturală confirmată a morții, care a fost cardiomiopatia dilatativă cu miocardită și steatoza hepatică (ficatul gras sau acumularea de grăsime în celulele hepatice, potrivit AFP), ancheta este întreruptă", a precizat într-un comunicat Darren Salter, medicul legist din Oxfordshire.

"Nu vor fi furnizate alte actualizări, iar familia cere presei și publicului să-i respecte intimitatea", a spus Slater. Corpul starului poate fi acum predat familiei în vederea funeraliilor.

Istoricul artistului privind consumul de droguri a dat naștere la speculații din partea prietenilor și a mass-media că acestea i-ar fi putut provoca moartea, scrie DPA.

George Michael, al cărui nume real era Georgios Kyriacos Panayiotou, s-a născut dintr-un tată grecocipriot și o mamă britanică, pe 25 iunie 1963, în cartierul East Finchley, din nordul Londrei. A devenit celebru ca membru al duetului ''Wham!'' (înființat în anii '80 împreună cu prietenul său din copilărie Andrew Ridgeley), cunoscut pentru hituri ca "Wake Me Up Before You Go-Go", "Club Tropicana" și "Last Christmas".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?