Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Despre concediul de paternitate și alte subiecte la Conferința Națională „Legislația Muncii” ©

7 mar. 2017,, 10:50   Societate
1288 0

Concediul de paternitate este acordat pentru a oferi tatălui posibilitatea de a participa la îngrijirea nou-născutului, puțini dintre noi știu care este algoritmul de acțiuni pentru o perfectare corectă.

De aici nu plecăm departe și vorbim despre datele cu caracter personal, un subiect tot mai des abordat de angajatori și specialiștii de resurse umane, la care am dori să știm care ne sunt drepturile și obligațiile.

În acest fel, pentru că a avut un succes remarcabil la primele III ediții, compania HR Portal anunță cea de-a patra ediție a Conferinței Naționale „Legislația Muncii” - special pentru dumneavoastră.

Peste 100 de practicieni în resurse umane, directori, contabili, juriști sunt așteptați la instruire. Evenimentul se va desfășura pe data de 30 martie, începând cu ora 9:00, la Summit Events -Sala Roșie.



Timp de o zi, vor avea loc prezentări inedite susținute de speakeri de talie națională, precum și o serie de ateliere de lucru unde veți avea posibilitatea să puneți în discuții cele mai actuale modificări în legislația muncii, veți pune în dezbatere practicile și experiențele pozitive în domeniul resurselor umane, dar și alte subiecte din domeniu HR.

Așa cum am precizat mai sus, printre subiectele abordate în acest an se numără obligaţiile angajatorilor în cazul protecţiei datelor cu caracter personal, concediul de paternitate, proiecte de modificări ale Codului Muncii, dificultăți și soluții în perfectarea deplasărilor, etc.

Ce avantaje veți avea dacă veți participa la conferință ?

- Viziunea dvs. asupra legislației în domeniu va fi mult mai complexă;

- Luati decizii corecte, bazate pe cunoașterea anticipată a modificărilor în legislație;

- Veți putea beneficia de networking de calitate;

- Veți primi explicaţii din prima sursă şi soluţii practice de la cei care au elaborat proiecte de legi.

Printre speakerii evenimentului se numără experţi ai Camerei Americane de Comerț din Moldova, Centrului Național de Protecție a Datelor cu Caracter Personal, HR Portal, Inspectoratului de Stat al Muncii şi alţi profesionişti din domeniu din companii private mari.

Înregistrează-te ACUM (https://goo.gl/08ogW7) la conferința „Legislația Muncii” pentru a beneficia de preț redus la unul din puținele locuri rămase disponibile!

Pentru mai multe detalii, sună la (022) 920 – 808/ 060840041 sau scrie pe adresa info@hrportal.md.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?