Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Adele mărturisește în timpul unei concert la Brisbane că s-a căsătorit

7 mar. 2017,, 01:30   Externe
3194 1

Cîntăreața britanică Adele a făcut o mărturisire duminică în timpul unui concert la Brisbane, în Australia, confirmînd că s-a măritat, punînd astfel capăt speculațiilor pe această temă, relatează AFP.

Cunoscută pentru cîntecele sale melancolice vorbind adesea despre despărțiri, Adele formează de mult timp un cuplu cu Simon Konecki, un fost finanțist care a fondat o organizație caritabilă, drop4drop, pentru a promova accesul la apa potabilă în întreaga lumea. Ei au un băiețel împreună, Angelo, în vîrstă de patru ani.
Dar Adele, 28 de ani, a fost întotdeauna evazivă pe tema căsătoriei cu partenerul său pentru a-și proteja viața privată.

În momentul în care se pregătea să interpreteze hitul său 'Someone like you' (2011) — care evocă suferința din dragoste — Adele a declarat că este "un sentiment minunat cînd începi să te îndrăgostești de cineva".

"Sînt dependentă de acest sentiment. Desigur nu voi mai putea cunoaște acest sentiment deoarece acum sînt măritată". a mărturisit ea, potrivit unui clip postat de un spectator pe internet.

Cîțiva fani mai atenți au auzit deja această mărturisire cu prilejul ceremoniei premiilor Grammy din Los Angeles, cînd cîntăreața a mulțumit "soțului și fiului meu".

Însă purtătorul ei de cuvînt a refuzat atunci să confirme că Adele a mărturisit că este căsătorită.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?