X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Livrarea agentului termic poate fi sistată în orice moment (VIDEO)

6 mar. 2017,, 11:15   Capitala
4409 0

Locuitorii Chișinăului pot depune cereri în vederea deconectării locuințelor de la sursa de alimentare cu agent termic.


Acest fapt a fost comunicat astăzi, 6 martie, în cadrul ședinței operative a serviciilor Primăriei capitalei, de către șeful Direcției locativ-comunale, Petru Gontea, transmite NOI.md.

Locatarii care vor să-și deconecteze locuințele de la sursa de alimentare cu agent termic trebuie să depună o cerere pe adresa administratorului de bloc. Cererile primite vor fi expediate la SA „Termoelectrica”, care, pe parcursul unei zile, poate executa debranșarea obiectului de la sursa centralizată de alimentare.

Petru Gontea a specificat că solicitările de deconectare pot fi satisfăcute doar dacă cererile au fost semnate de majoritatea locatarilor. De asemenea, el a mai comunicat că, odată cu instalarea temperaturilor înalte, ar trebui solicitată sistarea livrării agentului termic, întrucît, potrivit lui, ”livrarea căldurii la parametrii minimi nu duce la economisirea substanțială a surselor financiare ale consumatorilor”.

Remarcăm că „Termoelectrica” poate să sisteze în orice moment livrarea agentului termic în cazul în care temperatura medie a aerului înregistrează +8 grade timp de trei zile consecutive.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?