X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Candu pleacă în Germania pentru a raporta despre priorități

6 mar. 2017,, 09:38   Politică
2794 7

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, va efectua în perioada 7-9 martie 2017 o vizită de lucru în Republica Federală Germană, comunică NOI.md.

Candu se va întîlni cu președintele Bundestagului, Norbert Lammert, cu reprezentanții acestei instituții, dar și ai Guvernului Federal, diasporei și cu potențiali investitori. Spicherul va prezenta, în cadrul acestei vizite, prioritățile țării privind integrarea europeană, implementarea reformelor, precum și oportunitățile oferite de Republica Moldova investitorilor.

Democratul va avea o întîlnire și cu reprezentanții diasporei, în cadrul căreia va discuta despre situaţia politică și economică din ţară, precum și despre necesitatea continuării politicilor și reformelor pentru integrarea europeană. De asemenea, vor fi abordate deficiențele din legislația electorală și consultată opinia conaționalilor moldoveni în această problemă.

Programul vizitei mai include discuții cu vicepreședintele Bundestagului Ulla Schmidt, președintele Comisiei parlamentare pentru afaceri europene, reprezentanți ai Comisiei parlamentare pentru politică externă, precum și cu ministrul de stat german pentru afaceri europene.

Programul vizitei include o întîlnire cu reprezentanții companiilor germane, organizată de Comitetul de Est al Economiei Germane (Ost-Ausschuss), precum și cu reprezentanții Forumului Germano-Moldav și Fundației Friedrich-Elbert din Berlin. De asemenea, Candu va participa la o masă rotundă organizată de Reprezentanța Comisiei Europene din Berlin - „Cum ajustăm Parteneriatul Estic?”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?