X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Majorarea prețului vizelor pentru Egipt, amînată pînă în vară

4 mar. 2017,, 01:30   Externe
1991 0

Din data de 1 martie costul vizelor de intrare în Egipt pentru turiștii străini trebuia să se fi majorat de circa două ori.

De la 25 pînă la 60 de dolari pentru viza de o singură intrare și de la 35 pînă la 70 de dolari pentru una multiplă, astfel trebuia să se fi majorat prețul vizelor de intrare pentru străini în Egipt, începînd cu 1 martie, 2017. Autoritățile au decis însă să amîne majorarea prețului vizelor pentru vară, din cauza temerilor că acest lucru va afecta în mod negativ redresarea industriei turismului.

Vă reamintim că la sfîrșitul lunii ianuarie, restricțiile cu privire la călătoriile în Egipt au fost anulate de către Germania, iar în luna februarie despre reluarea zborurilor către stațiunile egiptene au anunțat Danemarca, Norvegia, Suedia și Finlanda.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe al Egiptului, noile reguli de obținere a vizelor vor intra în vigoare de pe data de 1 iulie, 2017.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?