Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Funcție IMPORTANTĂ pentru Plahotniuc într-o organizație de talie mondială

3 mar. 2017,, 11:15   Societate
7946 12

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a fost ales Vicepreședinte al Internaționalei Socialiste în cadrul celui de-al XXV-lea Congres al organizației, desfășurat în perioada 2-4 martie 2016 în Cartagena, Columbia.

Potrivit PDM, Vlad Plahotniuc se alătură astfel Prezidiului Internaționalei Socialiste, aflat sub conducerea lui George Papandreou, Președintele Internaționalei Socialiste și Luis Ayala, Secretarul General al Internaționalei Socialiste, ale căror mandate au fost de asemenea reînnoite pentru următorii 4 ani.

PDM este reprezentat zilele acestea la Congresul Internaționalei Socialiste din Columbia de o delegație formată din domnii Dumitru Diacov, Președintele de Onoare al PDM și Deputat în Parlamentul Republicii Moldova, și Vladimir Cebotari, membru PDM și Ministrul Justiției.

Partidul Democrat din Moldova este membru al Internaționalei Socialiste din anul 2012. Internaționala Socialistă este organizația mondială a partidelor social-democrate, socialiste și muncitorești, reunind 153 astfel de organizații politice din întreaga lume. Internaționala Socialistă există în forma actuală din anul 1951, cînd a fost restabilită cu ocazia Congresului de la Frankfurt.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?