X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Plahotniuc: Sînt două lucruri care trebuie să ne preocupe

3 mar. 2017,, 09:25   Societate
4916 14

Preşedintele Partidului Democrat, coordonatorul executiv al coaliţiei de guvernare, Vlad Plahotniuc, susţine că Moldova trebuie să manifeste grijă pentru veterani şi să se preocupe de unitatea naţională.

Despre aceasta el a scris joi pe reţelele de socializare, în legătură cu împlinirea a 25 de ani de la începerea conflictului armat de pe Nistru.

„Sînt două lucruri care ar trebui să ne preocupe nu doar astăzi, ci în fiecare zi: grija pentru veteranii şi urmaşii conflictului armat şi unitatea noastră naţională. Contează, desigur, şi elementele simbolice. Dar cred că avem nevoie şi de acţiuni concrete din partea tuturor, pentru ca veteranii noştri să se simtă mai respectaţi şi mai protejaţi, iar Moldova să fie mai unită”, a declarat Plahotniuc.

În opinia lui, acum este momentul potrivit pentru a ne gîndi la ceea ce avem de făcut pentru ca Moldova să fie mai sigură şi mai puternică.

„Cu gîndul la familiile celor căzuţi pentru ţară şi la urmaşii acestora, cu gîndul la supravieţuitori, vă îndemn să ne luăm astăzi un răgaz şi să reflectăm asupra a ceea ce e de făcut pentru ca Moldova să fie mai sigură şi mai puternică”, a subliniat Plahotniuc.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?