Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Valerian Mînzat a fost plasat în arest la domiciliu

2 mar. 2017,, 15:19   Societate
6226 4

UPDATE 15:05 Magistrații Judecătoriei Buiucani, au decis eliberarea lui Valerian Mînzat din arest, în arest la domiciliu. După ședință avocatul a declarat că va contesta decizia la Curtea de Apel. Totodată el susține că nu este de acord cu învinuirile care i se atribuie în baza articolului 190 din codul penal, și anume escrocheria, adică dobîndirea ilicită a bunurilor altei persoane prin înşelăciune sau abuz de încredere.

Potrivit procurorului, temei pentru transferarea lui Valerian Mînzat în arest la domiciliu a servit faptul că acesta și-a recunoscut parțial vina, restituind totodată și suma de 5.000 de euro din cei 20.000 de euro primiți

09:16 Valerian Mînzat, cunoscut prin luxul etalat pe reţelele de socializare, ar putea rămîne în izolator pentru încă 30 de zile.

Procurorii cer prelungirea arestului avocatului, iar demersul lor va fi examinat azi de judecătoria sectorului Buiucani al Capitalei.

Valerian Mînzat a fost reţinut în data de 2 februarie. Acesta ste învinuit că ar fi estorcat de la o femeie 20 de mii de euro. El i-ar fi promis că va urgenta transferarea soţului acesteia dintr-un penitenciar din Rusia în Moldova.

Mînzat a fost reţinut în momentul în care i-a returnat victimei o parte din bani. Anterior, presa a scris că avocatul miza pe ajutorul primarului penal de Bălți, Renato Usatîi în acest dosar.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?