Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Discipolul clubului „Zimbru” s-a mutat la București

1 mar. 2017,, 12:15   Sport
2415 0

Fotbalistul moldovean Dan Spătaru a semnat un contract cu clubul „Dinamo” București.


Mijlocașul a părăsit rîndurile clubului chișinăuian „Zimbru”. El deja a efectuat controlul medical și a susținut primul antrenament în noua echipă, relatează NOI.md.

Transferul lui Dan Spătaru la „Dinamo” constituie finalul unei istorii îndelungate cu zvonurile răpîndite de mass-media în jurul eventualei treceri a mijlocașului clubului „Zimbru” și al echipei naționale a Moldovei în tabăra „cîinilor roșii” (porecla fotbaliștilor de la „Dinamo” – nota red.). Potrivit Serviciului de presă al „Dinamo”, Spătaru va juca cu numărul 21.

Prima evoluare a lui Dan Spătaru după transfer ar putea avea loc în cadrul meciului cu echipa „Steaua” care este adversarul principial al „Dinamo”. Meciul retur din semifinala Cupei Ligii României va avea loc în seara zilei de astăzi, 1 martie. Primul meci s-a încheiat cu victoria categorică a echipei „Dinamo”, cu un scor de 4:1.

Precizăm că Dan Spătaru este discipolul clubului „Zimbru” de la Chișinău, unde a jucat în calitate de mijlocaș. El a susținut 100 de meciuri pentru „Zimbru” în Divizia Națională și a înscris opt goluri. Este deținătorul Cupei Moldovei, cîștigate de clubul „Zimbru” în 2014.

În 2015 s-a transferat în clubul românesc „Astra” de la Giurgiu, pentru care a jucat șase meciuri. Totodată, fotbalistul a jucat cinci meciuri în componența echipei naționale a Moldovei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?