X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Lansarea oficială a ștampilei cu obliterare specială ,,25 de ani de relații diplomatice Republica Moldova – Statele Unite ale Americii ©

1 mar. 2017,, 12:00   Societate
1248 0

Pe 28 februarie a fost pusă în circulație ștampila specială care marchează 25 de ani de relații diplomatice dintre Republica Moldova și Statele Unite ale Americii.

Printre invitații la eveniment au fost prezenți ambasadorul americii la Chișinău, James Pettit, Mary Pendleton, primul ambasador al Americii în Moldova, ministrul culturii, Monica Babuc și directorul general al Poștei Moldovei, Serghei Nastas.

În cadrul lansării, oficialii americani s-au arătat încântați de ștampila pusă în circulați. James Pettit, ambasadorul Americii la Chișinău a menționat că Statele Unite va colabora în continuare cu Republica Moldova și împreună vor realiza diverse proiecte pentru dezvoltarea țării noastre.

Serghei Nastas, directorul general al Poștei Moldovei a declarat că este important să susținem și să informăm cetățenii despre relațiilor de parteneriat dintre Republica Moldova și alte state.

Menționăm că în contextul acestei aniversări, în luna ianuarie au fost tipărite două plicuri, care includ toate statele cu care Republica Moldova a semnat acorduri privind stabilirea relațiilor diplomatice în anul 1992. Astfel, până acum au fost lansate opt ștampile cu obliterare specială cu ocazia aniversării unui sfert de secol de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre Republica Moldova cu mai multe țări ale lumii. Următoarea ștmapilă care va fi lansată va marca relațiile diplomatice dintre Republica Moldova și Ucraina, iar evenimentul va avea loc pe 10 martie.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?