Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Unul și același ghinion, pentru a treia oară

1 mar. 2017,, 23:02   Externe
3724 0

Acum doi ani un bărbat a contractat un credit pentru a achita salvarea sa de pe Mont Blanc, iar în anul curent deja a doua oară a rămas blocat pe Elbrus.

În Kabardino-Balkaria un grup de salvatori a coborît de pe Elbrus un alpinist-ghinionist. Oleg, în vîrstă de 37 de ani, deja a treia oară s-a pomenit în aceeași situație, avînd nevoie de asistența profesioniștilor.

Cîțiva ani în urmă bărbatul a fost coborît de pe muntele Mont Blanc din Franța. Atunci victima a fost nevoită să contracteze un credit în valoare de aproximativ 160 de mii de ruble pentru a le plăti salvatorilor.

Acum un an, la altitudinea de 5300 de metri, el a efectuat o ascensiune solitară pe muntele Elbrus și a căzut într-o crevasă, de unde a fost evacuat de un grup de salvatori. Iată înregistrarea video cu operațiunea:

Acum ghinionul l-a ajuns pe bărbat a treia oară. Astfel, pentru operațiunea de salvare el va fi nevoit să achite circa 200 de mii de ruble, deoarece pentru a-l coborî au fost solicitate serviciile unui elicopter privat. Bărbatul i-a asigurat pe salvatori că el are asigurarea care va acoperi cheltuielile legate de zbor. Însă s-a dovedit ca aceasta este o simplă asigurare medicală. Potrivit alpinistului-ghinionist, el va fi nevoit din nou să contracteze un credit.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?