X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Ce au găsit oamenii legii într-un depozit clandestin de lîngă Piața Centrală (VIDEO)

1 mar. 2017,, 11:00   Capitala
14433 1

Un depozit clandestin cu băuturi alcoolice tari în adiacentul Pieţii Centrale a fost deconspirat de către ofiţerii de investigare a fraudelor economice din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău.

Astfel poliţiştii au constatat că produsele alcoolice cu semne evidente de falsificare erau comercializate în stradă de către o femeie de 37 de ani, iar responsabil de depozitarea şi transportarea băuturilor era un bărbat de 32 de ani, relatează NOI.md.

Poliţiştii au depistat şi ridicat băuturi alcoolice tari în asortiment, 180 de sticle fără timbre de acciz şi fără actele obligatorii ce demonstrează calitatea şi provenienţa mărfii. Respectiv, ei au decis sigilarea şi transportarea băuturilor la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP, pentru a fi efectuate expertizele în condiţii de laborator.

Conform Legii cu privire la fabricarea, circulaţia alcoolului etilic şi producţiei alcoolice, comercializarea în locuri interzise este sancţionată cu amendă în mărime de pînă la 10 000 de lei.

Poliţia Capitalei a sporit activităţile de protejare a drepturilor consumatorilor şi recomandă cetăţenilor să procure băuturi doar din magazinele autorizate prin lege.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?