Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Focuri de armă în timpul discursului lui Hollande

1 mar. 2017,, 08:15   Externe
2535 0

Două persoane au fost rănite după ce arma unui militar s-a descărcat în timp ce Francois Hollande, preşedintele Franţei, rostea un discurs, autorităţile anunţând că este vorba de un accident, relatează cotidianul Le Figaro.


Incidentul a avut loc marţi după-amiază în localitatea Villognon (Charente), în timp ce François Hollande rostea un discurs la inaugurarea liniei ferate de mare viteză Tours-Bordeaux.

În timpul discursului, s-a auzit cel puţin un foc de armă. Francois Hollande a întrerupt discursul câteva secunde şi a comentat: "Sper că nu este ceva grav", primind asigurări că nu s-a întâmplat nimic.

Conform cotidianului Le Figaro, focul de armă a fost tras accidental de un agent de elită al Jandarmeriei Naţionale din Franţa care făcea parte din dispozitivul de securitate.

"Un militar de elită a făcut o eroare de manipulare a armei, schimbând poziţia acesteia", a transmis Preşedinţia Franţei.

Două persoane au fost rănite uşor în incident. "Cele două persoane rănite nu prezintă risc vital; procurorul general a fost sesizat şi are loc o anchetă", a declarat prefectul regiunii Charente, Pierre N'Gahane.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?