Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Dan Bălan, surprins alături de un îngeraş Victoria’s Secret (FOTO)

28 feb. 2017,, 14:45   Showbiz
4389 0

The Elton John Aids Foundation a invitat celebritățile la o petrecere în contextul Galei premiilor Oscar, desfășurate aseară la Hollywood. Printre oaspeții lui Elton John s-a numărat și ex-solistul O-Zone, Dan Bălan.

Multe vedete au participat aseară la petrecerea caritabilă, dată de The Elton John Aids Foundation, printre ele numărîndu-se nume sonore ca Heidi Klum, Caitlyn Jenner, Ciara, Adriana Lima, Laverne Cox, Ellis Ross Tracee sau Vanessa Hudgens.

Invitații au venit la eveniment cu niște contribuții financiare simbolice, care merg an de an în conturile fundației starului de 69 de ani. Însuși Elton John s-a afișat la petrecerea caritabilă într-un costum elegant, cu cămașă albă, asortat cu o pereche de ochelari roșii.

În lista de invitați s-a regăsit și cîntărețul moldovean Dan Bălan. Artistul a ținut să pozeze alături de modelul danez Josephine Skriver (23 de ani). Dan a purtat, în cinstea petrecerii, o ținută formată din pantaloni și tricou de culoare neagră, completate de un sacou de nuanță roz, cu imprimeu floral.

Cît despre Josephine, tînăra a ales o rochie a atelierului Prabal Gurung.


Josephine Skriver a debutat în modeling în 2011 și a defilat deja în peste 300 de fashion show-uri. Tînăra a apărut pe copertele multor publicații, ca: Vanity Fair, Elle, Vogue, Harper's Bazaar sau Marie Claire. Modelul sprijină drepturile membrilor comunității LGBT, fiind și ambasadoare a egalității de șanse.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?