Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Reținut de angajații INP după ce a sustras bunuri dintr-un automobil

27 feb. 2017,, 14:26   Societate
1716 0

În noaptea de 26 februarie, în jurul orei 00:40, ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare, în timpul desfășurării atribuțiilor de serviciu, au observat o persoană suspectă lângă mașinile parcate pe o stradă din municipiul Bălți.

Imediat, inspectorii de patrulare au reacționat, însă suspectul a încercat să se eschiveze de la fața locului. La scurt timp, polițiștii de patrulare au reținut suspectul, care s-a dovedit a fi un bărbat de 36 de ani, locuitor al orașului Bălți.

Întrebat, bărbatul a recunoscut că a sustras bunurile dintr-o mașină „Nissan”, parcată fără supraveghere, iar asupra lui inspectorii au găsit lucrurile sustrase.

Astfel, pentru a evita astfel de incidente neplăcute, Inspectoratul Național de Patrulare recomandă:

- nu lăsați în autoturism la vedere telefoane mobile, genți sau alte bunuri de valoare;

- nu lăsați autoturismul deschis sau cu cheile în contact, chiar dacă îl părăsiți doar pentru câteva momente, închideți complet toate geamurile;

- montați-vă un sistem de alarmă performant și nu uitați să îl activați la părăsirea autoturismului.

În acest sens, Inspectoratul Național de Patrulare menționează că, în cazul în care constatați că s-a comis un furt, nu atingeți autoturismul, apelați la ajutorul celui mai apropriat echipaj de patrulare sau sesizați poliția, prin apelul de urgență 902.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?