Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un alt monstru marin a apărut pe plaja din Filipine (FOTO)

28 feb. 2017,, 04:00   Externe
11083 0

Plajele filipineze au fost scena unor spectacole grotești în urma celui mai recent cutremur de 6,5 grade Richter, care a zguduit țara acum cîteva zile.

Fenomenele s-au întîmplat atît de des, încât a devenit aproape statistică, iar localnicii cred că aparițiile misterioase prevăd astfel de catastrofe naturale.

Pe plajele din Filipine au apărut în ultimul timp cadavrele unor creaturi bizare, nemaiîntîlnite, iar localnicii s-au înghesuit să-și facă selfie-uri cu ele. Pe lîngă misterioasa creatură cu blană albă și lungă de acum cîteva zile, au mai apărut cîțiva pești-vîslă, lungi de cîțiva metri.



Această specie de pește trăiește la mare adîncime și este foarte greu se reperat. Ceea ce este îngrijorător este faptul că mai multe exemplare au fost găsite eșuate de-a lungul cîtorva plaje cu puțin timp înainte de cutremur.

Situația a dat naștere la tot felul de teorii ale conspirației, superstiții și chiar teorii științifice cu privire la moartea bruscă a unui număr atît de mare de pești în tandem cu mișcările tectonice. Totuși nimeni nu a reușit să dea vreo explicație plauzibilă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?