X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Mai mulți șoferi de taxi s-au ales cu amenzi usturătoare

27 feb. 2017,, 13:20   Capitala
2251 0

62 de conducători de taxi s-au ales cu amenzi, iar patru au rămas fără plăcuțele de înmatriculare în urma raziilor efectuate de polițiști, transmite NOI.md.

Și în acest weekend șoferii de taxi au fost verificați de poliția rutieră. Razia a fost efectuată pe teritoriul municipiului Chișinău.

Conducătorii auto au fost verificați dacă dețin actele necesare de prestare a serviciilor auto contracost. O parte dintre conducătorii verificați nu dețineau actul de confirmare al controlului tehnic asupra autoturismului, controlul medicului și certificatul de competență profesională. De asemenea, la bordul autoturismelor lipsea foaia de parcurs și copia conformă.

Potrivit viceministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor Sergiu Bucătaru, scopul operaţiunii este identificarea şi sancţionarea conducătorilor auto care practică activitate de taxi în mod ilicit.

„Ne dorim disciplinarea şi responsabilizarea conducătorilor auto în vederea încadrării activităţii acestora în cadrul legal”, a declarat Bucătaru.

Viceministrul a mai precizat că aceste verificări vor continua pînă cînd acest fenomen va fi diminuat.

Șoferii s-au ales cu amenzi de la 5000 la 6000 de lei, dar și cu plăcuțele de înmatriculare retrase pentru 30 de zile.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?