X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Cu datorii de milioane de lei, reîncep lucrările pe Ștefan cel Mare (VIDEO)

27 feb. 2017,, 12:20   Capitala
2881 0

Săptămîna curentă vor reîncepe lucrările de reparație pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt, deși Direcția transport a Primăriei are datorii de zeci de milioane față de agenții contractați.


Suma datoriilor se estimează la 40 de milioane de lei, dintre care 15 milioane vizează lucrările care s-au efectuat pe partea electrică, dar nu s-au achitat din luna decembrie a anului trecut, relatează NOI.md.

Datoriile necesită a fi achitate cît mai curînd posibil pentru a duce pînă la bun sfîrșit reparația începută pe principala arteră din Chișinău.

Potrivit șefului Direcției transport, Igor Gamrețchi, odată cu reînceperea lucrărilor, cîteva tronsoane vor fi închise. E vorba de cele cuprinse între străzile Ciuflea și Ion Creangă. Anunțurile despre restricțiile în circulație vor fi făcute cu cîteva zile înainte, pentru a se evita formarea ambuteiajelor.

„Dacă e să vorbim de partea electrică, în prezent avem datorii de 8-15 milioane de lei față de agentul care face aceste lucrări. E foarte important ca datoriile să fie achitate acum, deoarece de ele depinde mersul lucrărilor rămase”, a declarat Gamrețchi.

Potrivit sursei citate, acum se va lucra pe conectarea pilonilor la rețelele electrice noi, apoi va urma pavarea tronsoanelor în cauză.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?