X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Lactate ”produse în viitor”, gata de comercializare (VIDEO)

27 feb. 2017,, 11:20   Capitala
4805 0

Produse lactate în valoare de peste 110 000 de lei, cu termenul de valabilitate modificat, urmau să ajungă în magazinele din Chișinău, transmite NOI.md

Potrivit Serviciului de presă al Poliției Capitalei, în urma unor percheziţii inopinate desfăşurate la depozitul unei întreprinderi specializate în depozitarea şi comercializarea produselor lactate în asortiment, au fost depistate lăzi cu produse lactate în cu termenul de valabilitate modificat, avînd în vedere faptul că poliţiştii au inițiat verificări în ziua de 24 februarie curent, iar pe ambalaje era aplicată data producerii de 25 februarie 2017.

În acest context forţele de ordine au solicitat explicaţii agentului economic privind aplicarea inscripţiei termenului de producere cu o zi în avans, responsabilii nu au putut oferi un răspuns concret.

Produsele lactate urmau să ajungă în pieţele şi magazinele din capitală. Respectiv poliţiştii au decis să fie returnate producătorului.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor, iar responsabilii întreprinderii riscă amenzi în mărime de 10 000 de lei.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?