X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3993

Verificări la Apple după ce un iPhone 7 Plus a luat foc (VIDEO)

25 feb. 2017,, 03:30   Ştiinţă şi IT
3176 0

Compania Apple face verificări după ce un iPhone 7 Plus a luat foc, iar incidentul a fost relatat de posesorul dispozitivului pe rețelele de socializare.

Un telefon iPhone 7 Plus a luat foc, iar posesorul a filmat întreaga scenă și a publicat clipul pe Twitter. „Telefonul meu iPhone 7 a explodat în această dimineaţă. Nici măcar nu îl foloseam, nu îmi explic de ce”, a scris Bree pe Twitter. Acesta a încărcat pe rețeaua socială și două fotografii cu dispozitivul distrus.

Clipul publicat pe Twitter a fostvizualizat de peste un milion de ori și distribuit de zeci de mii de persoane.

Cu probleme similare s-a confruntat și compania rivală, Samsung. Sud-coreeni au decis retragerea de pe piață a produsului Galaxy Note 7, după ce mai mulți utilizatori s-au plâns că bateria telefonului a explodat atunci când gadgetul era pus la încărcat.

iPhone 7 Plus a fost lansat anul trecut de Apple, iar telefonul a ajuns pe piața din România în luna septembrie. Încă de la început, utilizatorii s-au plâns de calitatea noului model.

Astfel, o nemulțumire generală este calitatea audio slabă a apelurilor telefonice obișnuite. Potrivit acestora, persoana cu care vorbesc se aude de parcă i-ar pune pe speaker și s-ar afla la o distanță mare de microfon, deși difuzoarele funcționează bine atunci când aceștia ascultă muzică. Mai mult, utilizatorii se confruntă adesea cu căderea semnalului audio, iar uneori sunetul se aude distorsionat în cască.

Alți utilizatori s-au plâns că aud un sunet deranjant, pe care telefonul îl scoate atunci când procesorul este utilizat la capacitate aproape maximă, în special când folosesc anumite jocuri descărcate în telefon care sunt solicitante.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus vin în carcasă rezistentă la apă și praf, care nu este însă deloc rezistentă la zgârieturi, după cum demonstrează și mai multe filmulețe încărcate pe site-ul youtube.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?