X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Șălaru vrea ca Ghimpu să fie verificat cu detectorul de minciuni

24 feb. 2017,, 16:03   Politică
5492 11

Fostul ministru al Apărării, Anatol Șalaru, susține că atunci cînd la vreo emisiune este invitat liderul PL, Mihai Ghimpu, în studio ar trebui să fie adus și un poligraf.

Reacția vine după ce liderul liberalilor a declarat în cadrul unei emisiuni TV că Anatol Șalaru ar fi intenționat să corupă șapte deputați PL.

Anatol Șalaru a reacționat pe pagina sa de Facebook și se arată nedumerit de ce cei șapte liberali nu vor să facă conferință de presă și să confirme public cele spuse de Mihai Ghimpu.

Totodată, Șalaru vine cu un sfat către cei care îl invită pe liderul liberalilor la TV, să aducă în studiou un expert cu detectorul de minciuni, ca să se vadă dacă Ghimpu va mai spune ceva în afară de „Bună seara” și „La revedere”.

Este de menționat că relațiile dintre cei doi s-a răcit după ce la sfîrșitul anului trecut liberalii l-au pe Șalaru că „în coordonare cu cîteva portaluri de știri din Republica Moldova și Romînia a coordonat apariția mai multor articole sponsorizate în care erau denigrate persoane publice din Partidul Liberal, acțiuni documentate și probate, inclusiv din mai multe surse”, după care i-au retras susținerea politică a lui Șalaru.

De cealaltă parte, Șalaru a acuzat că PL „s-a transformat într-un SRL” sub conducerea lui Ghimpu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?