X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Gațcan va juca împotriva lui Ibrahimovic și Pogba

24 feb. 2017,, 15:40   Sport
3476 0

Căpitanul clubului „Rostov” Alexandr Gațcan a aflat cine va fi adversarul lui în optimile de finală ale Ligii Europei (LE).


Echipa rusă, pentru care evoluează fotbalistul echipei naționale a Moldovei Alexandr Gațcan, urmează să joace două meciuri cu clubul englez „Manchester United” (MU). Acest lucru a fost anunțat astăzi, 24 februarie, în finalul tragerii la sorți la sediul UEFA, relatează NOI.md.

Alexandr Gațcan și colegii săi din echipă urmează să concureze pentru ieșirea în pătrimile de finală ale Ligii Europei cu clubul „Manchester United”, pentru care evoluează, în special, astfel de jucători celebri, precum Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Wayne Rooney și Marouane Fellaini. Șeful staffului tehnic al „Manchester United” este rîvnitul specialist portughez Jose Mourinho. Totodată, MU este cel mai scump club de fotbal din lume, a cărui valoare totală depășește 700 de milioane de euro.

„Rostov” a ajuns în optimile de finală după ce a învins echipa „Sparta” Praga, cu un scor total de 5:1. Acest rezultat a permis echipei „Rostov” pentru prima oară în istoria sa să depășească 1/16 de finală ale LE. „Manchester United”, la rîndul său, nu le-a permis jucătorilor de la „Saint-Etienne” cel puțin o dată să înscrie în poarta lor. Vedeta „Manchester United”, atacantul Zlatan Ibrahimovic a realizat în primul meci un hat-trick, grație căruia MU a cîștigat cu scorul de 3:0. În meciul revanșă MU i-a învins pe francezi cu un scor mai modest de 1:0.

Primul meci în cadrul optimilor de finală ale LE dintre cluburile „Rostov” și „Manchester United” va avea loc în orașul Rostov-pe-Don la 9 martie. Meciul retur va avea loc la 16 martie în orașul englez Manchester. Cîștigătorul celor două meciuri va ieși în 1/4 de finală ale Ligii Europei.

Precizam că Liga Europei este cel de-al doilea cel mai prestigios turneu la care participă cluburile din Europa, Israel și Kazahstan. Actualul cîstigator al turneului este clubul „Sevilla” din Spania. În plus, „Sevilla” a fost primul club din istoria LE care a cîștigat turneul de trei ori consecutiv.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?