X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Un parlament le-a interzis angajatelor să poarte fuste scurte

25 feb. 2017,, 01:00   Externe
3462 0

Parlamentul israelian a confirmat miercuri, 22 februarie, interdicția privind purtarea fustelor scurte pentru angajatele sale, la două luni după demonstrațiile acestora, prin care au solicitat relaxarea reglementărilor privind vestimentaţia.

S-a convenit ca reglementarea să rămînă așa cum este, a anunţat Knesset-ul israelian, după întîlnirea comitetului special format pentru a investiga această chestiune.

În decembrie, angajaţii au demonstrat întrucât paza a interzis accesul în clădirea Parlamentului al femeilor ale căror fuste, după cum susţineau paznicii, erau prea scurte.

Cu toate acestea, o comisie mixtă a parlamentarilor și a personalului Parlamentului a decis ca mai întîi să fie formulat un avertisment, înainte de impunerea unei interdicții de intrare în clădire, se arată în comunicatul dat de Knesset, informează Rador.

Conform cotidianului liberal „Haaretz”, interdicția va fi aplicată atunci cînd o femeie este pentru a treia oară avertizată că fusta ei este prea scurtă.

La Knesset ar trebui să se vină îmbrăcat corespunzător şi cu demnitate: nu poți veni în haine care nu onorează Knesset-ul, precum tricouri, pantaloni scurți, sandale, fuste sau rochii scurte, îmbrăcăminte sport, scrie în declarația Adunării.

De asemenea, este interzisă și îmbrăcămintea care are inscripţionate mesaje politice.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?