X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Consilierul exclus din PSRM pentru cîrdășie cu PL, reacționează

23 feb. 2017,, 17:45   Capitala
6257 5

Ex-socialistul Oleg Onișenco susține că în spatele deciziei fracțiunii PSRM din Consiliul municipal Chișinău privind excluderea sa ar sta Ion Ceban și mama sa, la fel consilier municipal, Eugenia Ceban. Potrivit lui Onișenco, Ceban își pregătește o platformă pentru alegerile primarului din 2019, iar problemele locuitorilor Capitalei nu-l interesează.

Contactat de reporterul Deschide.MD, Onișenco a declarat că a aflat din presă despre decizia fracțiunii PSRM privind excluderea sa.

„În spatele deciziei stă Ion Ceban și mama sa. Ei nu sunt satisfăcuți de poziția mea cu privire la necesitatea participării la ședințele CMC. Eu sunt împotriva perturbării și blocării ședințelor. De un an și jumătate Consiliul nu este funcțional. Avem peste 2000 de proiecte care trebuie rezolvate. Eu propuneam ca fracțiunea să participe la ședințele CMC, să-și îndeplinească promisiunile electorale, să vină cu propuneri concrete”, a spus el.


Potrivit consilierului municipal, toată fracțiunea PSRM lucrează în interesele lui Ion Ceban.

„El deja a început campania electorală pentru fotoliul de primar. Folosește pentru asta totul ce poate oferi partidul. Este un PR ieftin. Ceban niciodată nu vine cu propuneri concrete. Priviți ședințele CMC din ultimul an. Ion Ceban apare doar în primele 30 de minute, face declarații și părăsește ședința. Examinarea problemelor chișinăuienilor nu-l interesează. Eu de mai multe ori am atras atenția colegilor asupra acestui fapt și iată rezultatul: m-au exclus fără să mă anunțe”, a declarat Onișenco.


În acest context consilierul a spus că va continua să activeze în interesele cetățenilor, iar pentru a-și onora promisiunile, este gata să discute cu toți consilierii.

Amintim că președintele fracțiunii PSRM, Ion Ceban, a anunțat azi că prin decizia consilierilor socialiști Oleg Onișenco a fost exclus din fracțiune și urmează să fie exclus din partid.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?