X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3991

TV 7 va fi un post al jurnaliștilor

23 feb. 2017,, 13:37   Politică
5407 9

Postul de televiziune TV7 va fi condus de un grup de jurnaliști din Republica Moldova, iar acum aceștia se află în proces de înregistrare.

Astfel, potrivit newsmaker.md, din grupul de jurnaliști ar putea face parte jurnalista Natalia Morari; directorul executiv API, Petru Macovei; directoarea Centrului de Investigații Jurnalistice, Cornelia Cozonac. De asemenea, potrivit sursei, au fost contactate așa nume ca directorul biroului din Chișinău al postului Radio Europa Liberă, Vasile Botnaru; directoarea executivă a Centrului pentru Jurnalism Independent din Chișinau, Nadine Gogu și jurnalistul Alexandru Canțâr. Deocamdată nu se cunoaște cu exactitate cine va intra în viitorul Consiliu de Administrație.

Directorul API, Petru Macovei a declarat pentru reporterii Newsmaker că odată cu reformarea acestui post TV, vor apărea talk-show-uri noi.

Cornelia Cozonac susține că, ideea acestui proiect este de a crea un consorțiu pentru jurnaliști pe care să-l conducă.

La rîndul său, jurnalista Natalia Morari a menționat pentru NewsMaker că, la moment, are loc etapa de înregistrare a Asociației jurnaliștilor. Suma oferită, în formă de grant, pentru realizarea acestui proiect este de peste 170 mii euro, bani veniți de la European Endowment For Democracy.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?