X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Reprezentanţii societăţii civile acuză autorităţile

23 feb. 2017,, 08:35   Societate
2778 3

Reprezentantul societăţii civile, Valeriu Paşa, a acuzat autorităţile de mimarea reformelor.

Potrivit agenţiei INFOTAG, miercuri, în cadrul Forumului Civic de Monitorizare a Implementării Acordului de Asociere semnat între Uniunea Europeană şi Republica Moldova, el a declarat că autorităţile din Moldova vorbesc despre reformă şi pretind că le fac, doar ca să obţină bani de la UE şi partenerii de dezvoltare".

"Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene a prezentat la forum un raport. Sînt atît de multe cifre, încît capul se învîrte. Dar asta nu este reformă, totul e pentru spectacol. În popor aceasta se numeşte "a turna apă chioră". Vreţi ca societatea să accepte toate astea fără fapte, fără rezultate, fără a simţi impactul reformelor?!", a spus Paşa.

El i-a invitat pe reprezentanţii autorităţilor de la forum "să pună în aplicare legile existente şi să nu inventeze".

"Poate punem Guvernul cu picioarele pe pămînt şi să-i explicăm cum stau lucrurile într-adevăr?! Stimată Guvernare, ceea ce faci este o imitaţie a reformelor, şi nu reforme", a declarat reprezentantul societăţii civile.

El i-a criticat pe organizatorii evenimentului, spunînd că Forumul a fost organizat pentru manipularea opiniei publice".

"Societatea civilă trebuie să muşte, nu să lingă guvernul. Dacă organizaţi un forum privind dialogul cu societatea civilă, aceasta înseamnă că trebuie să lucraţi, dar să nu manipulaţi opinia publică", a spus Paşa.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?