Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3989

Un necunoscut ciudat le dă copiilor bomboane pe stradă

22 feb. 2017,, 14:44   Societate
7574 2

Astăzi, în jurul orei 10.30, pe bulevardul Dacia, în preajma magazinului „Budapest”, a fost observat un bărbat cu un comportament ciudat. Roman Volhv susține că individul se afla sub influența anumitor substanțe și că gesticula necontrolat, apoi se apropia de copii și mame ca să le dea o acadea în formă de Moș Crăciun.

„Oferind dulciuri, se comporta ca un om bun, apoi se retrăgea și îi analiza îndelung pe cei care luau bomboana. Probabil voia să se convingă că o vor mînca. Observînd că eu fotografiez, s-a grăbit să se ascundă. Mi-a reușit să conving o mămică și un copil să arunce bomboana. Pe ceilalți i-am pierdut din vizor, înțelegînd prea tîrziu ce se întîmplă, Îndemn părinții și copiii la precauție. Nu luați nimic din mîna străinilor”, insistă Roman Volhv, martorul celor întîmplate.

Roman a scris toate astea pe pagina sa de Facebook și a postat o poză cu bomboana pe care a luat-o de la unul dintre copii. Acesta nu a reușit să se atingă de ea. Trebuie să menționăm că Roman Volhv este instructor de autoapărare și a lucrat anterior în organele de ocrotire a normelor de drept.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?