X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Lansarea oficială a ștampilei cu obliterare specială ,,25 de ani de relații diplomatice Republica Moldova –Italia ©

22 feb. 2017,, 10:40   Societate
1336 0

Pentru luna februarie, Î.S. ,,Poșta Moldovei” și-a propus să pună în circulație patru ștampile cu obliterare specială cu ocazia aniversării a 25 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre Republica Moldova cu mai multe state ale lumii.

Astfel, pe 21 februarie a fost pusă în circulație ștampila specială care marchează 25 de ani de relații diplomatice dintre Republica Moldova și Italia. Evenimentul a avut loc la Ambasada Italiei la Chișinău, iar printre invitați a fost prezentă ambasadoarea Italiei la Chișinău, Valeria Biagiotti, ministrul Afacerilor Externe al Italiei, Angelino Alfano, viceministrul Afacerilor Externe Daniela Morari și directorul general adjunc al Î.S. ,,Poștei Moldovei” Sergiu Batiușca.

În cadrul evenimentului, oficialii italieni s-au arătat încântați de ștampila pusă în circulație și au specificat că între Italia și Republica Moldova vor exista și în continuare parteneriate de lungă durată. Sergiu Batiușca, directorul general al Poștei Moldovei a declarat că este important să susținem și să informăm cetățenii despre relațiilor de parteneriat dintre Republica Moldova și alte state.

Menționăm că în contextul acestei aniversări, în luna ianuarie au fost tipărite două plicuri, care includ toate statele cu care Republica Moldova a semnat acorduri privind stabilirea relațiilor diplomatice în anul 1992. Astfel, până acum au fost lansate șapte ștampile cu obliterare specială cu ocazia aniversării unui sfert de secol de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre Republica Moldova cu mai multe state ale lumii. Următoarea ștmapilă care va fi lansată va marca relațiile diplomatice dintre Republica Moldova și Statele Unite ale Americii, iar evenimentul va avea loc pe 28 februarie.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?