Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Filip: Moldova poate fi o destinație atractivă pentru investitori

22 feb. 2017,, 11:15   Economie
2145 4

Prim-ministrul Pavel Filip susține că Republica Moldova poate fi o destinație atractivă pentru investitori, notează NOI.md.

Declarația a fost făcută în cadrul evenimentul organizat cu prilejul încheierii mandatului președintelui Băncii Comerciale Mobiasbanca, Ridha Tekaia, în Republica Moldova.

În mesajul său Pavel Filip i-a mulțumit omului de afaceri pentru maniera în care și-a exercitat mandatul, pentru integritatea și responsabilitatea de care a dat dovadă. „Investițiile sînt binevenite în Republica Moldova, iar exemplul dumneavoastră ne demonstrează că țara noastră poate fi atractivă pentru mediul de afaceri, poate fi o destinație bună și pentru alți investitori”, a menționat premierul.

Totodată, șeful Cabinetului de miniștri și-a exprimat recunoștința pentru implicarea activă pe care a avut-o Ridha Tekaia în procesul de dezvoltare a comunității de business din Republica Moldova, inclusiv în calitate de președinte al Asociației Investitorilor Străini și vicepreședinte al Asociației Businessului European. „Vă mulțumesc pentru colaborarea pe care am avut-o în cadrul Consiliului Economic. Pe această platformă am reușit să discutăm despre multe problemele cu care se confruntă mediul de afaceri din Republica Moldova și să găsim împreună soluții”, a conchis Pavel Filip.

La rîndul său, Ridha Tekaia a apreciat deschiderea și atenția cu care este tratată comunitatea de business în Republica Moldova, inclusiv oportunitatea oferită mediului de afaceri de a-și exprima viziunea și de a discuta despre provocările pe care le întîmpină în activitate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?