X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Anișoara Loghin, primul interviu după divorț. În ce își găsește refugiul

22 feb. 2017,, 09:20   Showbiz
17517 4

Vedeta ProTV a acordat primul interviu de cînd primarul capitalei a declarat, la 6 decembrie, că au divorțat. În emisiunea „O seară perfectă” Anișoara Loghin a specificat că își găsește refugiul în cărți, întrucît aceastea sînt ”o formă a iubirii”.

Totodată, ea a vorbit despre ce cărți și ce autori preferă să citească, dar și despre cum percepe ea lectura. „Pentru mine personal, cititul este un refugiu, dincolo de faptul că ne ajută să ne îmbogățim cunoștințele și să ne deschidem orizontul”, a spus aceasta, specificînd că „cu siguranță este un refugiu, o formă a iubirii, pentru că uneori iei din cărți ceea ce nu ai în viață, poate. Și cu siguranță este ultima la care vom renunța, pentru că lucrurile vin și pleacă, sentimentele vin și pleacă, însă lectura nu ne-o ia nimeni”.

Cît despre cartea la care ar reveni mereu, Anișoara menționează „Temă pentru acasă” de Nicolae Dabija, pentru că sînt anumite citate din care ar avea ce învăța, dar și pentru că „e o istorie de dragoste împletită în suferința neamului nostru. Cum să n-o simți?”.

Amintim că Anişoara Loghin şi liberalul Dorin Chirtoacă s-au căsătorit pe 20 mai 2016, nunta acestora fiind numită de către presă „nunta anului”. La jumătate de an de la eveniment, în luna octombrie, edilul a anunțat că divorțează. Ulterior acesta a fost surprins într-un mall din București alături de o altă jurnalistă, dar și într-un hotel din Viena.

Jurnalista a fost ceva mai reticentă la acest capitol, spunînd că preferă să se regăsească alături de prieteni și cei dragi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?