Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

EAU vor să construiască un oraș pe Marte

22 feb. 2017,, 04:00   Externe
3309 1

Prim-ministrul EAU, șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, are ambiții serioase cu privire la intențiile autorităților de a construi un oraș marțian, prezentate într-o serie de mesaje pe rețeaua socială.

În special, șeicul a scris că proiectul va fi numit "Marte 2117" și va reuni diferite puncte de vedere cu privire la crearea unui mini-oraș și a unei societăți pe Planeta Marte, în cadrul cooperării internaționale.

Programul este preconizat să dureze 100 de ani, acesta include planul pregătirii oamenilor de știință ai EAU pentru asigurarea transportării oamenilor și alimentelor pe Marte. Proiectul se referă, de asemenea, la domeniul de cercetare al mijloacelor de transport, energeticii și produselor alimentare care pot fi produse pe Marte.

După cum a declarat primul-ministrul EAU, omenirea a visat demult să colonizeze alte planete. Scopul țării este ocuparea poziției de lider și de poziționare în fruntea eforturilor internaționale de explorare a Planetei Marte, informează portalul # VestiEkonomika.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?