Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Apă-Canal Chişinău” nu vrea revenirea în funcție a lui Becciev

21 feb. 2017,, 11:23   Societate
3468 3

Consiliul de administraţie a Societăţii „Apă-Canal Chişinău” va contesta hotărîrea instanţei de judecată, privind restabilirea lui Constantin Becciev în funcţia de director general.

Despre aceasta anunță Primăria Capitalei.

De asemenea, sursa menționează că 14.02.2017, SA „Apă-Canal Chişinău” a fost recunoscută în calitate de parte vătămată, în cauza penală în care Constantin Becciev are statut de învinuit, fiind suspectat de abuz în serviciu, soldate cu urmări grave.

Judecătoria Chişinău (sediul Râşcani) a decis, ieri, 20 februarie 2017, restabilirea lui Constantin Becciev în funcţia de director general al SA „Apă-Canal Chişinău”.

Instanţa a admis cererea de chemare în judecată depusă de Constantin Becciev. În acelaşi timp, au fost anulate hotărîrile Adunării generale extraordinare a acţionarilor SA „Apă-Canal Chişinău” din 08.09.2016, privind încetarea înainte de termen a împuternicirilor lui Constantin Becciev în calitate de director general al întreprinderii, dar şi numirea Veronicăi Herţa în funcţia respectivă.

Tot astăzi, Procuratura Anticorupție urmează să ceară suspendarea din funcția în care a fost restanbilit pe 20 februarie, în legătura cu finalizarea urmăririi penale în dosarul privind abuzul de serviciu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?