X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3989

Moldova, promovată în Germania de un conațional de-al nostru (FOTO)

21 feb. 2017,, 12:15   Societate
4088 0

Dumitru Brînzan este un fotograf din Moldova, stabilit recent în Germania, care mai este și un amator de călătorii și de vinuri.


Odată ajuns peste hotare, nu a stat mult pe gînduri și a hotărît să promoveze imaginea Moldovei și a vinurilor autohtone, tocmai în orașul Dortmund, Germania, relatează NOI.md.

Astfel, zilele trecute, într-un restaurant unde adesea au loc degustări de vin, pentru prima dată, publicului i s-au pus la dispoziție și 10 vinuri moldovenești. Participanții la eveniment au avut posibilitatea să afle multiple lucruri interesante despre vinăriile și vinurile din Moldova, despre Ziua Vinului, festivaluri și evenimente moldovenești.

Oaspeții prezenți la eveniment s-au arătat impresionați de calitatea vinurilor moldovenești. Mai mult, aceștia s-au interesat de posibilitatea de a procura vinurile moldovenești și în Germania, dar și de a face tururi vinicole în Republica Moldova.

Dumitru a mai organizat astfel de evenimente în Italia și speră că în acest mod îi va motiva și pe alți moldoveni stabiliți peste hotare să promoveze Moldova și producția vinicolă de acasă.













0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?