X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Moldova și Qatarul vor extinde cooperarea

21 feb. 2017,, 09:45   Politică
1905 2

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a pronunțat pentru extinderea cooperării sectoriale cu Qatarul, în special în domeniul economiei, comerțului, investițiilor, agriculturii, energeticii și sferei umanitare.

Șeful statului și-a exprimat opțiunea în cadrul unei întrevederi cu ambasadorul Statului Qatar în țara noastră, Mohammed bin Ali Mohammed Al-Maliki, în cadrul căreia părțile au discutat relațiile existente între cele două țări și perspectivele de dezvoltare a acestora, relatează NOI.md.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, Igor Dodon a menționat că procesul de deschidere a Ambasadei Moldovei la Doha și a Ambasadei Statului Qatar la Chișinău a contribuit la impulsionarea cooperării dintre cele două țări.

Șeful statului a salutat, de asemenea, faptul că relațiile diplomatice dintre Republica Moldova și Statul Qatar durează deja 20 de ani.

Igor Dodon a solicitat extinderea cooperării sectoriale cu Qatarul, în special în domeniul economiei, comerțului, investițiilor, agriculturii, energeticii și sferele umanitare, exprimîndu-și încrederea că există un imens potențial încă nevalorificat de cooperare între țările noastre, în special în ceea ce vizează componenta economică și investițiile.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?