Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Marca personalizată – cadoul ideal pentru persoana dragă ©

20 feb. 2017,, 18:03   Societate
2013 0

Sărbătorile lunii martie sunt tot mai aproape, astfel vă îndemnăm să surprindeți plăcut persoanele dragi cu serviciile oferite de Poșta Moldovei.

Dăruiți mărci personalizate și puteți fi sigur că ați ales un cadou original.

Poșta Moldovei are serviciul marcă personalizată. Acestea sunt mai mult decât niște timbre simple. Pe lângă faptul că pot fi colecționate, mărcile mai pot prezenta, în esență, suvenire și cadouri filatelice neobişnuite.

De ce sunt originale? Pentru că timbrele vă oferă posibilitatea să alegeți pozele preferate pe care să le imprimați pe o marcă unică și să alegeți modelul dorit dintr-o multitudine de opțiuni. Procedura nu este una de lungă durată, astfel puteți primi timbrul într-un timp foarte scurt. Totodată, pe lângă fotografiile preferate, marca poate conține logouri sau ștampile.

Pentru a avea o mară personalizată, fie pentru dvs. sau pentru altcineva, trebuie să aduceți poza dorită la Oficiul Poștal 2012 ( bd.Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 134) din capitală.

Despre prețul sau modelele mărcii personalizate găsiți informații pe site-ul http://www.filatelia.md/biroul-marca-personalizata sau la numărul de telefon 022 251-280.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?